Follower

Thursday, 31 January 2013

Kepelikan Melanda!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...okey...aku ada terbaca satu post ni di dalam facebook....budak ni ada la post gambar...tapi kan...yang memelikkan aku..dia post gamabr..then dekat caption tu dia ada tulis something yang agak pfffttt!! tentang diri dia...lepas tu..ada la...member2 dia yang komen gambar tu..contoh...'hang memang macam tu pon..hahaha' then lepas tu dia marah budak tu...dalam fikiran aku...budak yang post gambar diri dia tu...okey ke tak..maksud aku...dia tu masih waras ke? cuba fikir balik...kalau dah post gambar lepas tu cakap kat diri sendiri baik  tak payah post bro...pelik la...huhu..apa2 pon...mungkin dia nak populariti kot...tunggu la kalau2 ada bakat untuk model..hehehe...okey la..sampai kat sini ja noh...wassalam..~



-AWAN-

No comments: