Follower

Thursday, 20 October 2011

huhu...

Assalamualaikum...lame dah tak new post kat blog nie...terasa rindu la plak..hoho...apa khabar sume??? sihat??? hope korang suma shat la keyh...hmmm3...lagi berape ari ja lgi nak SPM...takot...bkan takot sbb per...tkot la klu2 x llus...nangis ouh...tu la msa depan aku...so,aku arap aku dpat buat yang terbaek untuk SPM taon nie...dan..aku arap sume kwn2 aku yang nak ambil SPM taon nie dpat buat yang terbaek...aku doakan korang sume...amin...jngn lupa baca buku! sbb takat doa je tak ckop...mestila kena lapik ngan usaha skali...tul ark??? btul la tu...hehehe...klu korang dah usaha betul2 mesti Tuhan akan tolong korang.Cayalah! best dpat kwan ngan korang sume..arap2 kita takkan lupa sesama sendiri...tlngla...jngn la buat muka tu msam mcam ngan cuka...aku minx maap klu aku ade wat slah ngan sesape (yang knal aku la). Bukan niat aku nak gado ngan korang...Lpas nie klu boley..aku x nak tengok korang kerja rendah2...nak la jgak tngok membe2 kerja tinggi2...klu lgi cepat, aku nak tngok korang sume kat IPTS/IPTA mane2 pown! kwankorang ni akan trut same2 bngga! So, yang tu je kowt yang aku ley mqepek! hehohu... :) . Bye! Wassalam...

AWAN,

No comments: