Follower

Monday, 1 October 2012

Arghh!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. :D...entry untuk kali ni berkenaan dengan arghh!! hehehe...baru balik sekolah terus menghadap lappy..dah boring sangat katakan...si 'dia' pon tak online lagi...ermm..hari ini safwan kena bentang subjek PA..meluat betul...dua kali dah bentang masih tak betul...ada ja benda tak kena dengan cikgu tu..tapi takpa la...guru marah pon untuk mengajar..anak murid mana tak sakit hati bila guru marah-marah..adoyai...dah la tadi tiba-tiba sakit perot..ya allah..sakit dia hanya tuhan la yang tahu...sakit la amat sakit..hehe..tapi nasib baik tak sakit masa pembentangan tadi...kalau tak...pembentangan tu kena bentang minggu depan pulak...nak bentang minggu depan?? nope! dengan ada periksa lagi minggu depan..huh...kadang-kadang rasa cam nak give up pulak masuk form 6 ni...rasa berat gila...tapi..nak buat macam mana...benda dah masuk..teruskan je la...tapi tak pa...safwan akan usaha sehabis upaya!! huahahah!!

-AWAN-

1 comment:

Hot Gimmick said...

Sayang. biasa lah tu. Adat lah ckgu nk marah. Ckgu just nk ajar supaya kita bt bnda yang betul. Awk sakit syg? Kenape tak ckp? U make me worried syg !

Berat msuk form 6? U have me right? Kita sama2 usaha ye syg. ILY ;)